Околосветски круиз - Allcruise.bg

ИЗБЕРЕТЕ ЕДИН ОТ ВСИЧКИ ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗИ ПРЕЗ 2020 И 2021

СЪВРЕМЕННИТЕ ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ
Необикновени до края на света и обратно 

Круизи от най-висока класа и едновременно удобни. Полу-официални и вълнуващи. Съвременен лукс. Това са изразите, с които се асоциира круизнaта компания Celebrity Cruises.   Впечатляваща с великолепието си, създадена през 1988 с цел да предоставя отлично настаняване и превъзходна кухня в най-комфортната и луксозна обстановка. С традиционни за круизната индустрия предложения, като Карибите и с уникалните круизи до регионите на Галапагос и Азия,  Celebrity Cruises  предлагат дестинации за всеки вкус.

Елате на борда за незабравимо пътешествие на фантастична цена!

Иновативни пространствени решения и вкусни ястия допринасят за високото ниво на круизите. Впечатляващи са естествено зелените площи, където може да си направите пикник или да поиграете на топка. Внимание заслужават и кулинарните специалитети – носителите на награди суши или елегантните ресторанти с класическо меню и винена листа с 500 вина. Спа центъра Ви предлага релакс и спокойствие с пълна гама услуги, с Турски хамам и контрастни душовe.

Какво е различното?

Дизайнът- архитекти от световна класа, вътрешни дизайнери, стилисти и ландшафт специалисти създават една от най- вдъхновяващата обстановка на борда на корабите.

13 уникални дизайнерски кораба, всеки създаден за определена дестинация, със собствен стил и силует.

Луксозно настаняване, култова кухня, клубни забавления и изключително обслужване.

Дестинации – всяка със своя харизма: Аляска -последната граница, Азия –срещата на модерни светове и древни култури, Австралия и Нова Зеландия- духът на приключението, Бахама – слънце, пясък и още, Бермуда – малкият голям остров, Канада и Нова Англия – хармония от историческо очарование и природни чудеса, Европа – Новото откритие на Стария Свят, Карибите- модерният лукс на островния свят, Галапагос- открийте теорията на Дарвин, Хаваите – приключенията ви очакват, Тихоокеанското крайбрежие-пейзажите от друга Планета, Панамският канал – преливането на Океаните, Южна Америка – в страстите на Карнавала, Средиземноморието – потънали в история и култура, Трансатлантик и Транспасифик.

Кулинарията на борда-избор на обстановка и меню, създадено от удостоеният със звезди  Michelin, chef Cornelius Gallagher, e  вдъхновено от регионите, които посещаваме на базата на традиционни местни продукти. Неформално или високо-категорийно, Италианско или Суши, елегантен ресторант или вечеря под звездите. Допълнено от най-богатата винена колекция, подбрана от майстори -сомелиери. Посетете винарската изба и се запознайте с тънкостите на енолозите.

Вижте всички оферти до края на 2021 в ЕВРОПААЗИЯКАРИБИ, АЛЯСКА, АВСТРАЛИЯАРАБСКИ ЗАЛИВТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ , ЮЖНА АМЕРИКА, АФРИКА

 

DISNEY CRUISE LINE - КРУИЗНАТА КОМПАНИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ

 

На борда на DISNEY CRUISE LINE има за всеки по нещо-  Вълшебства за деца и тийнейджъри, за родители и приятели, за баби, дядовци и внуци!

Дисни е най-доброто място за семейна ваканция. Всеки круиз предлага огромно разнообразие от забавления за пирати и принцеси, както и за родителите им.

Круизи, в които малки и големи се забавляват заедно и поотделно.

Посетете оригиналните Disney  спектакли в Walt Disney Theatre, 3D  филмите в  Buena Vista Theatre  или станете част от Kарибски пирати.

Разхладете се в басейните на Патока Доналд и на Гуфи, в джакузито или в аквапарка.

Ексклузивно предложение за интерактивни забавления докато се храните и специалната програма -Ротационни вечери, в които Вие и Вашия персонал ще може да избирате вариант за ресторант, според настроението си.

На борда на Disney Cruise  Ви очакват забавления и място само за възрастни–вечеря в стила на италианските традиции в Palo или наслада от френската кюзин в Remy.  И още: басейн и кафене, нощен клуб, спа и фитнес само за възрастни! Специално предложение е частният остров на Disney  на Бахамите- Castaway Cay- за неустоим релаксиращ ден под слънчевите лъчи. А за Малките – детски и тийн-клубове с героите на Disney, Marvel и  Star Wars, морски забавления в басейна на Мики Маус или в  Disney fantasy Club, тематични ресторанти и специални детски дестинации.

С четирите си забавни кораба – Disney magic, Disney Wonder, Disney Dream, Disney Fantasy  компанията предлага комфорт и бягство от скуката за пасажери от всяка възраст.

Единствено тук ще откриете среща със света на Дисни, Междузвездни войни в морето и Музикалния спектакъл Замръзналото Кралство.

Може да избирате измежду богати и забавни маршрути-
Бахами, Кариби и Бермуда. Северна Европа и Норвежките фиорди, Британските острови и Аляска с Канадското крайбрежие, Мексиканската ривиера и Панамският канал, Сан Диего и Калифорния.

Вижте всички оферти до края на 2021 в ЕВРОПАКАРИБИ, АЛЯСКАТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ

 

ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ – ALL CRUISE

ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ

 

Околосветски круиз
Околосветски круиз - обиколи света сега
Безбрежните морски и океански пространства ни дават възможност за осъществяването на много различни круизи, но като че ли най-типичният от тях е широко популярният околосветски круиз. С околосветски круиз мечтите могат да се превърнат в реалност – всеки околосветски круиз е една възможност да се докоснете до невъобразимото – обиколка около целия свят, както си личи и от името на това незабравимо приключение. Всъщност, дори самата идея за околосветски круиз е онова, което, като че ли, в най-голяма степен легитимира и оправдава самото наличие на мореплаване в историята ни – желанието на човека да направи само една обиколка, но на света в неговата цялост. Традиционният и качествен околосветски круиз може да съдържа изключително разнородни места за посещение. Обикновено, при всеки околосветски круиз се обхождат няколко контитента, океани и морета с най-типичните, най-характерните дестинации около тях, които са апетитна хапка за желаещите да осъществят своя околосветски круиз поради различни причини – културно-исторически забележителности, добра кухня, определен тип климат. Но понятиято околосветски круиз не се изчерпва само с горепосочените характеристики. Когато говорим за околосветски круиз, Вие трябва да очаквате, че сред достойнствата на избрания от Вас околосветски круиз ще присъстват още: качествено обслужване на самия кораб, неповторим лукс и приятна компания. За да се включите в който и да било околосветски круиз, Вие просто трябва да вярвате в мечтата, която е поддържала толкова векове жив интереса на човека към света, в който пребивава, а именно – възможността той да бъде видян и почувстван в пълния си мащаб, а не само фрагментарно. Като стана въпрос отново за тази възможност, и при положение, че говорим за околосветски круиз, няма как да не направим една кратка историко-хронологическа справка за едновремешните прототипи на сегашния околосветски круиз – прословутите околосветски пътешествия. Можем да кажем, че първият своеобразен околосветски круиз, приеман като някакъв ексцентричен еквивалент на днешния традиционен околосветски круиз, е дело на Фернандо Магелан и Хуан Себастиан де
Околосветски круиз
Околосветски круиз - Забава на макс
Елкано, които в периода 1519-1522 година прекосяват Индийския, Тихия и Атлантическия океан, потегляйки от Испания. Ето колко стара е идеята на човека за околосветски круиз, макар и в друго време и с по-различни намерения! Вторият околосветски круиз от тази епоха, след този на Магелан и Елкано, е също доста популярният околосветски круиз на Франсис Дрейк (1577-1580). По-късно във времето, пак на околосветски круиз, Чарлз Дарвин пише пътепис, който го прави доста именит. Точно по време на въпросния околосветски круиз у Дарвин възниква идеята за Теорията на еволюцията, която за първи път ще бъде описана в „Произходът на видовете”. В периода 15-18 век пък, именно шансовете за околосветско пътешествие, или както вече споменахме – тогавашния околосветски круиз, дават възможност на множество известни мореплаватели като Христофор Колумб, Вашку да Гама, Фернандо Магелан, Америго Веспучи, Джеймс Кук и други, търсещи нови търговски пътища, да създадат онзи феномен, който ние днес познаваме като Великите географски открития. Това допринася допълнително за изясняването на важността на концепцията за околосветски круиз през годините и вековете – околосветски круиз не значи единствено забавление и приключение, а и пътешествие, което често променя историята на човечеството.

 

ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ В ALL CRUISE - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

 

Околосветски круиз
Околосветски круиз - Незабравимата почивка
Платформата ни allcruise.bg всъщност е първата българска платформа, която Ви дава възможност да търсите и резервирате круизи, включително и околосветски круиз, избирайки от множество предложения от целия свят и то – в реално време. Вашият мечтан околосветски круиз зависи изцяло от Вашия избор – от самия кораб, през продължителността на пътешествието и дестинациите, които ще бъдат посетени, та чак до местонахождението и номера на каютата Ви! Само чрез нас, за да осъществите своя незабравим околосветски круиз, можете да избирате между: над 15 от най-сериозните и значими компанни за круизи, включително и за околосветски круиз; над 4500 оферти за най-разнообразни круизи, както и за околосветски круиз; най-изгодните и добри оферти на пазара - до -50% от каталожните цени, като тук винаги има и страхотни оферти за мечтания от Вас околосветски круиз; индивидуални и организирани пакети за круизи. Невероятните ни консултанти винаги са на Ваше разположение, за да може още по-лесно и удобно да бъде осъществен желания от Вас околосветски круиз. Те могат да ви помогнат с допълнителни неща като намирането и запазването на самолетни билети, както и настаняването в хотел, ако това е необходимо. allcruise.bg e част от „Ню Уейв Холидейз”. Това е модерен, качествен и развиващ се с много сериозни темпове български туроператор, който предлага най-различни услуги като организиране на почивки и пътувания, настаняване в хотели и други. Трябва да споменем, че освен околосветски круиз, който обикновено се характеризира със своята по-голяма продължителност, Вие имате шанса да си изберете и краткосрочни круизи и то с избор до цели 24 месеца напред. Просто посетете нашия сайт allcruise.bg и направете своята мечта реалност!

 

ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ – НАШИТЕ ТОП ОФЕРТИ, НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА И ВИДЕО ВИЗИТКА

 

Околосветски круиз
Околосветски круиз - Резервирай сега
Не забравяйте да следите и предлаганите от нас топ оферти, защото именно там може да Ви очаква онзи околосветски круиз, за който винаги сте мечтали. Фейсбук страницата ни е друго пространство, в което Ви предоставяме актуализирана информация за всичко онова, което Ви интересува и е свързано с круизи, включително и с предпочитания от Вас околосветски круиз. Кратката ни видео визитка пък можете да видите от този линк. Ние работим много експедитивно и качествено, като именно това ни прави изключително предпочитани сред повечето туристи. Освен това, осмеляваме се пак да повторим – ние сме единствената българска платформа, която ви дава възможност да търсите и резервирате круизи по цял свят на най-добри цени в реално време за 24 месеца напред! При това на най-изгодните цени, намерени сред над 4500 оферти и над 15 значими компании в тази сфера. Околосветското пътешествие, незабравимият околосветски круиз Ви очаква. Не се колебайте нито за миг - доверете ни се и ние ще превърнем Вашия околосветски круиз в нещо, което никога няма да забравите. Защото, колкото и да са безбрежни морските и океански пространства, както споменахме в началото, човекът винаги се е стремял да ги обходи, това винаги е била неговата естествена, автентична амбиция. Изберете най-добрия за Вас околосветски круиз и се насладете на нещо неописуемо!

 

 

ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ
ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ В ALL CRUISE - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ
ОКОЛОСВЕТСКИ КРУИЗ – НАШИТЕ ТОП ОФЕРТИ, НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА И ВИДЕО ВИЗИТКА

 

Вижте още

 

ПРИЕМАМ БИСКВИТКИТЕЗа да Ви представим нещата по-добре, този сайт използва бисквитки. Използвайки тази страница Вие се съгласявате с използването на бисквитки. В публикуваната политика за бисквитките може да прочетете и да научите за използването им. Вижте политиката за