Круизи в Европа | Евтини круизи | Идеална почивка - Allcruise.bg

СРАВНЕТЕ И ИЗБЕРЕТЕ ЕДИН ОТ ВСИЧКИ НАЙ-ЕВТИНИ КРУИЗИ ПРЕЗ 2018 И 2019 В ЕВРОПА

Круиз в Северна Европа

Име на кораба Кораб: MSC Poesia
Точка на отплаване Маршрут на круиза:
26.05– 02.06 .2019 г.
от Варнемюнде


7 нощувки

От 1 463 лв. на човек

Още

ПРОМО КРУИЗ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ -50%

Име на кораба Кораб: MSC Meraviglia
Точка на отплаване Маршрут на круиза:
28.01. – 04.02.2019
(всеки четвъртък) от Палермо


7 нощувки

От 959 лв. на човек

Още

КРУИЗ В ЕВРОПА - 7 НОЩУВКИ

-50% ЗА ВТОРИ ПАСАЖЕР
Име на кораба Кораб: MSC Fantasia
Точка на отплаване За круиза:
28.04 – 05.05 2019:
от Марсилия

7 нощувки
От 1075 лв. на човек

Още

КРУИЗ В ЕВРОПА

ТОП ОФЕРТА
Име на кораба Кораб: MSC Divina
Точка на отплаване За круиза:
05.04 – 12.05 2019 г
от Марсилия

7 нощувки
От 1507 лв. на човек
Стая с прозорец

Още

Круизи Средиземно море с вкус на гурме пътешествие

Име на кораба Кораб: MSC Meraviglia
Точка на отплаване Маршрут на круиза:
24.03 – 31.03 2019
от Рим


7 нощувки

От 1082 лв. на човек

Още

Евтин круиз в Европа

-50% ЗА ВТОРИ ПАСАЖЕР
Име на кораба Кораб: MSC Preziosa
Точка на отплаване Маршрут на круиза:
17.09.2019 – 24.09.2019:
от ЛЬО ХАВЪР

7 нощувки
От 877 лв. на човек

Още

ПРОМО КРУИЗ ОТ БАРСЕЛОНА -50%

Име на кораба Кораб: MSC Meraviglia
Точка на отплаване Маршрут на круиза:
24.01. – 31.01. 2019
(всеки четвъртък) от Барселона


7 нощувки

От 967 лв. на човек

Още

Промо круиз в Средиземно море

Име на кораба Кораб: Rhapsody of the Seas
Точка на отплаване Маршрут на круиза:
17.11 – 24.11
от Венеция


7 нощувки

От 1 366 лв. на човек

Още

ТОП Круиз в Европа

Име на кораба Кораб: MSC Seaview
Точка на отплаване Маршрут на круиза:
09.11 – 17.11
от Барселона


7 нощувки

От 1 103 лв. на човек

Още

Круиз в Европа - MSC cruises

  • Стилни, модерни, изискани – най-младата флотилия с най-добро съотношение цена-качество, италиански стил, средиземноморски дух,  перфектно обслужване и безброй услуги и забавления Ви очакват на всеки един от 18-те кораба на MSC Cruises.
  • Изберте 4 или 5 звезден стандарт и плавайте изгодно и удобно с изтънчен италиански привкус в Европа, Азия, Северна и Южна Америка , Карибите или изберете околосветско пътешествие – с  MSC Cruises няма да Ви липсва нищо.
  • А от юни 2018 можете да се насладите и на най-новата перла в семейството – MSC Seaview – корабът, който следва слънцето.

Вижте всички оферти за 2018 в ЕВРОПА, АЗИЯ, АФРИКА, КАРИБИ, АРАБСКИ ЗАЛИВЮЖНА АМЕРИКА

 

Семейният круиз – всички са поканени!

  • Забавления, приключения, пътешествия и почивка за цялото семейство – изгодно и достъпно – круизната компания за всеки.
  • Кратък средиземноморски круиз през ваканцията, езкотично изживяване в Азия, да преоткриеш Америка и Карибите или да обиколиш света със семейството – всичко това  е възможно на борда на Costa Cruises .
  • 17 различни по класа , цена и стил кораби на Costa Cruises  Ви очакват да Ви отведат до всяка точка на света.

Вижте всички оферти за 2018 в ЕВРОПА, АЗИЯАФРИКА, ​КАРИБИ, АРАБСКИ ЗАЛИВЮЖНА АМЕРИКА

 

Следвайте Слънцето, а не дневното разписание – отдайте се на новия стил круизи.
Norwegian Cruise Line  

  • Freestyle – свободен стил, гъвкав и иновативен, круиз , в който всеки се чувства добре в собственото си време и настроение. С революционни подходи,  нови решения и интерактивни забавления, NCL  Ви гарантира забавления без аналог.
  • Насладете се на класическо четири-степенно меню и великолепна бутилка вино; или грабнете бургер направо от скарата. Похапвайте на маса с изглед към океана или се отпуснете сред удобствата на интериора. Единствено NCL  предлага фрийстайл хранене – без дрес-код, без предварителни резервации . Следвайте собственото си настроение, а не разписанието. Класически ресторант, бюфети, барбекюта; а за най-взискателните ви предлагат и специалитети от френската гурме кухня, италианската и бразилската, мексиканската и японската.
  • А забавленията – вижте спектаклите, носители на най-високите оценки-  After Midnight  и rock of the Ages на Бродуей и още джаз партита, театрални постановки, шоу-спектакли.

Вижте всички оферти за 2018 в ЕВРОПААЗИЯ,  КАРИБИ, ЮЖНА АМЕРИКА

 

КРУИЗ ЕВРОПА – ALL CRUISE

КРУИЗ ЕВРОПА – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

круиз европа 1 мечтаната почивка
Круиз Европа - Приятно прекарване!
Нормално е понякога да се колебаете какво пътешествие да изберете – моретата и океаните по света са едно безконечно синьо пространство, което няма как да бъде обходено напълно. Но имате ли възможност за круиз европа, колебанията Ви трябва моментално да изчезнат! Круиз европа предлага едно приключение, което със сигурност няма да забравите. Круиз европа е сбъдната мечта, повярайте ни. Всеки турист предпочита различен круиз европа, в зависимост най-вече от дестинациите, които иска да посети. Но дали ще изберете круиз европа, който ще Ви даде възможност да се насладите на невероятното Средиземноморие, или пък круиз европа, който ще Ви запознае с винаги ексцентричните гръцки острови, резултатът ще е един същ – всеки круиз европа гарантира изклютително позитивни емоции, съчетани с качествено обслусжване на избрания от Вас кораб, приятна компания и, естествено – несравнима красота, криеща се в дестинациите, които сте предпочели да посетите с Вашия круиз европа За който и да било круиз европа, няма да са излишни поне основни географски и исторически познания, свързани с континента. Така Вашият круиз европа ще бъде предварително по-добре обмислен, организиран и най-накрая – осъществен. Европейският контитент, като най-западната част на Евразия, граничи на юг със Средиземно море и Черно море; на север – със Северния ледовит океан; на запад – с Атланческия океан – добри предпоставки за круиз европа. Трудно бихме могли да посочим източната граница на контитента, но ако прокараме една мислена линия, то тя ще минава по планината Урал, едноименната река, Каспийско море и Кавказ – все неща, които са важни, когато подбирате своя съвършен круиз европа. Европа е вторият най-малък континент в света и третият по население след Азия и Африка с около 731 милиона души. Избраният от Вас круиз европа ще Ви даде уникалната възможност да се запознаете с места с богато културно-
круиз европа 2 мечтаната почивка
Круиз Европа - Потърсете ни сега!
историческо наследство. Няма нужда да правим справка за европейската история – тя е изключително дъгла, богата и интересна. Все пак сме на Стария континент! Само ще споменем, че при традиционния круиз европа, Вие ще имате възможността да разберете как и защо са се образували определени дестинации във вида им, в който ги познаваме днес; кои са основните процеси, сформирали определени народности; кои са онези събития, допринесли за това европейската история да е такава, каквато е. Историческите причини и предпоставки датират още от Праисторията и най-древните хора, обитавали Европа – homo georgicus, преминават през Античността, която е един апогей на изкуството и военно-политическото дело, изпълнените с много сътресения векове на Средновековието, та да се стигне чак до 20 век, белязан от две световни войни, Желязната завеса и създаването на Европейския съюз. Вашият круиз европа ще Ви срещне и с много интересни хора, носители на различни култури и говорещи на различни езици – повечето от тези езици спадат към някоя от групите на индоевропейските езици, сред които най-значимите са славянската, романската, германската и балтийската. Круиз европа ще Ви потопи изцяло в атмосферата на Стария континент, а качественото обслужване ще Ви накара да се чувствате специални. Защото круиз европа много трудно се поддава на описание – някои неща трябва просто да се изживеят, почувстват, осмислят.

 

КРУИЗ ЕВРОПА В ALL CRUISE - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

 

круиз европа 3 мечтаната почивка
Круиз Европа - Почивайте с нас
Нашата платформа всъщност е част от един модерен и развиващ се със скоростни темпове туроператор, който предлага основно хотелско настаняване, пътувания и почивки – както у нас, така и в чужбина. Неговото име е „Ню Уейв Холидейз”. allcruise.bg Ви дава уникалната възможност да търсите и резервирате круизи, включително и круиз европа, по цял свят на най-добри цени в реално време! За да сбъднете Вашия мечтан круиз европа, имате право на богат избор от над 15 от най-значимите компанни в света; над 4500 оферти от целия свят, като част от тях са и за круиз европа; най-изгодните и добри оферти за всякакви круизи, в това число и за круиз европа – до -50% от каталожните цени; организирани и индивидуални пакети за най-различни круизи и, разбира се – за круиз европа. Това обаче не е всичко. Чрез нашата платформа Вие можете да организирате и осъществите краткосрочни и околосветски круизи за, забележете, цели 24 месеца напред! Ако все пак се затрудните във Вашия избор за круиз европа, не се притеснявайте ни най-малко – насреща са едни невероятни професионалисти, нашите консултанти. Те могат много да Ви помогнат при организирането и осъществяването на предпочетения от Вас круиз европа, като например Ви съдействат за търсенето и резервирането на самолетни билети и/или хотелско настаняване, ако това се налага за вашия круиз европа. Отново за Ваше улеснение и удобство при избора Ви на най-добрия круиз европа, на нашия сайт сме обособили отделна категория, в която можете да намерите много полезна информация за круиз европа – нищо чудно именно тук някъде да Ви очаква и Вашият круиз европа.

 

КРУИЗ ЕВРОПА – ТОП ОФЕРТИ, ФЕЙСБУК СТРАНИЦА И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

 

круиз европа 4 мечтаната почивка
Круиз Европа - Топ круиз
Друго нещо, което със сигурност не бива да пропускате, когато избирате Вашия перфектен круиз европа, са нашите топ оферти. Преглеждайте ги често, защото и тук шансът да намерите най-подходящия круиз европа е особено голям. А ако още не сте намерили Вашия круиз европа, това може да се случи и на фейсбук страницата ни, която актуализираме постоянно – така подобава на една модерна, иновативна и постоянно развиваща се компания. Идеята е ясна – максимално да Ви улесним и помогнем при избора Ви на най-пълноценния за Вас круиз европа! Пак повтаряме – allcruise.bg e първата българска платоформа, която Ви дава невероятната възможност да търсите и резервирате круизи, включилно и круиз европа, по цял свят, при това – в реално време и то за цели 24 месеца напред! Изборът при нас е повече от богат – над 4500 оферти, над 15 от най-реномираните компании, най-добрите и изгодни оферти, в частност и за круиз европа. Качеството с което работим и същевременно нашата бързина и организираност, са сред основните ни предимства, които клиентите ценят много високо. Ние сме тук само и единствено заради Вас – за да може Вашият круиз европа да бъде организиран и осъществен по възможно най-добрия и скоростен начин. Защото го заслужавате. И защото круиз европа, както споменахме в началото, е една сбъдната мечта. Насладете й се максимално като ни се доверите.

 

 

КРУИЗ ЕВРОПА – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
КРУИЗ ЕВРОПА В ALL CRUISE - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ
КРУИЗ ЕВРОПА – ТОП ОФЕРТИ, ФЕЙСБУК СТРАНИЦА И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

 

Вижте още

 

ПРИЕМАМ БИСКВИТКИТЕЗа да Ви представим нещата по-добре, този сайт използва бисквитки. Използвайки тази страница Вие се съгласявате с използването на бисквитки. В публикуваната политика за бисквитките може да прочетете и да научите за използването им. Вижте политиката за