Луксозни круизи | Супер оферти - Allcruise.bg

САМО ПРИ НАС НАЙ-НОВИТЕ КОРАБИ ПРЕЗ 2019 и 2020 И ВСИЧКИ ТЕХНИ МАРШРУТИ 

  MSC SEAVIEW   

 ROYAL CARIBBEAN    | SEABOURN  

 NORWEGIAN BLISS  

Бутикови хотели в морето - различните круизи AZAMARA

        Опознайте чудесата на света от вашия круиз- бутиков хотел. След като сте се насладили на откритията през деня или на нощния живот на брега, Вашият клубен кораб Ви очаква да се завърнете. Азамара круизите не са само придвижване от бряг до бряг и от пристанище до пристанище; на борда Ви очакват развлечения и наслада от всеки момент. Компанията разполага с два бутикови круизни кораба  Azamara Journey®  и Azamara Quest®— създадени в духа на съвременната елегантност и вдъхновени от външния свят. Комфортни и никога претъпкани, създаващи чувството за общност и приятелство  сред пасажерите и любезния персонал. Удобствата и вниманието са специално за вас и единствено усилие, което правите е да посочите избора Ви от менюто.

Вижте всички оферти до края на 2021 в ЕВРОПА, АЗИЯ, КАРИБИ, АРАБСКИ ЗАЛИВ

        В круизите на Азамара Клуб се потапяте в света на най-желаните дестинации – и същевременно получавате най-доброто възможно обслужване, изискана гурме кухня, богати спа и уелнес процедури и иновативен подход към всяко посетено място. Азамара с право се гордее, че създава пътуването на живота Ви. И качеството е оценено от пасажерите, от критиците и от журито, за което говорят отличията- за най- добра круизна компания, за най-добър круизен кораб със среден размер; за най-добре брегови екскурзии и най-добри маршрути. За Вас са и невероятните гледки към безкрайния океан и първокласното разположение на палубите – две от основните предимства на нашите кораби, отличаващи са с бутиков стил, доказано качество от многото призови места. На борда на корабите Ви очаква приятелски усмихнат екипаж , който с радост Ви приветства и е до Вас на всяка крачка. Пасажерите в круиза са не повече от 690, и екипът на круиза много бързо запомня имената, вкусовете и навиците на гостите си.

 

Поглезете се като аристократи с британската класика на борда на CUNARD.
Плавайте на иконите в корабната индустрия - Queen Elizabeth, Queen Victoria  и Queen Mary II

Плавайте с Cunard и открийте невероятните приключения около света, внимателно подбрани, за да се превърнат в най-щастливото време в живота Ви.

 • Cunard Ви дава Вашия свят по Вашия начин. Луксът е в детайлите, в глъдката свеж въздух, в големия свят на възможностите. И всичко по британски маниер.
 • Повече от 150 години Cunard организира круизи от най-висока класа, които постоянно обогатява. На борда на корабите си компанията предлага  White Star Service – най-добрата скала в обслужването: от посрещането с „Добре дошли“ при качаването на палубата, до всекидневното общуване; от гала събитията с участието на знаменитости до поименното обръщение- Cunard  вярва, че обслужването трябва да е сърдечно, открито и приятелско, без да е фамилиарно, отново британска класика, която някои определят като „суховата“
 • Круизните кораби – Queen Elizabeth, Queen Victoria  и флагманът  Queen Mary – дори имената им са мярка за величие- впечатляват с елегантността  и лукса на Британския класицизъм. Предлагат изключително настаняване, изискани ресторанти, забавления от световна класа. Не е пропусната и класиката – Следобедният Чай – Tea Time.  Освен това на борда откриваме Планетариум, Вълнуваща променада, Спа клуб, най-голямата 

Вижте всички оферти до края на 2021 в ЕВРОПААЗИЯ,  КАРИБИ, ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ

Ултра луксозно круизно изживяване във всички краища на света! 6 звезден Ultra All Inclusive стандарт, ненадминати във всяко отношение

REGENT SEVEN SEAS CRUISES

Избирана за най-добра круизна компания 6 пъти, REGENT SEVEN SEAS CRUISES с право е лидер в 6-звездната круизна индустрия. Корабите на компанията посрещат отбрано общество пасажери, пътуват с малък брой гости, които получават най-висок стандарт в обслужването.

Обещанието на бранда е „Луксът ще продължи да изследва!“- и дава на пасажерите, които могат да си го позволят, ултра луксозно круизно изживяване във всички краища на света.

REGENT SEVEN SEAS CRUISES е компания за отбраните, за специалните хора, с най-луксозните създавани някога круизни кораби, есенцията между които е Seven Sea Explorer.

Със седалище в Маями, REGENT SEVEN SEAS CRUISES е собственост на  Norwegian cruise Line Holding -  водещо име в круизната индустрия, собственик на Oceania Cruises, Norwegian Cruise Line  и REGENT SEVEN SEAS CRUISES.

Гостите на супер-луксозните малки круизни кораби се наслаждават на настаняване само в апартаменти, просторни и светли, оборудвани  с всички удобства, с широки тераси, разкриващи панорамни гледки.  Още по-вълнуващи са ресторантите и местата за забавление, пропити с атмосферата на лукс. REGENT SEVEN SEAS CRUISES завладяват с маршрутите си, създадени с въображение и страст единствени по рода си тематични екскурзии и приключения.

Живей живота си луксозно!
На борда на REGENT SEVEN SEAS CRUISES всичко е включено в първоначалната цена–  нощувка преди началото на круиза,  брегови екскурзии с професионален екскурзовод, напитки, сервирани на борда–изтънчени вина и първокласни спиртни напитки, нон–стоп отворени барове. Избор на ресторанти, wi-fi в целия кораб, 24-часа рум сервиз, всички забавления на борда.

Вижте всички оферти до края на 2021 в 
ЕВРОПААЗИЯКАРИБИ, АЛЯСКА, АВСТРАЛИЯ, АРАБСКИ ЗАЛИВТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ, ЮЖНА АМЕРИКА, ОКОЛОСВЕТСКИ , ЮЖЕН ПАСИФИК

SILVERSEA CRUISES Лидер в луксозните круизи.
Малки пет звездни круизни кораби, плаващи до 7 континента, откриващи безкрайни възможности за откриватели и пътешественици.

 

Още от създаването си през 1994г, Silversea Cruises  е разпознаваема като Златният стандарт в луксозните круизи, със седалище в Монако и офиси в САЩ, Германия и Австралия.  Голямо предимство е, че  круизните кораби отплават не само от традиционни големи пристанища , но и от малки пристанища. Като Акра в Гана и дори Валпараизо в Чили. Silversea Cruises ще ви отведе до малко познати места като Дарвин в Австралия и Мускат в Оман.

Малките уютни кораби са предназначени за отдадените на тръпката за открития пътешественици. Silversea плава до 900 дестинации, повече от всяка друга круизна компания и може да Ви отведе до най-отдалечените кътчета на планетата. Флотилията включва 9 луксозни малки круизни кораба, които могат да влизат дори по тесните канали в старинните градски центрове, като по този начин се наслаждавате оптимално на гледката и удоволствието от круиза.

Silversea Cruises впечатляват със своето персонално обслужване, ALL INCUSIVE   концепцията с изискани вечери, прекрасен спа и фитнес център.

SILVERSEA CRUISES предлага обогатени маршрути: Азиатска колекция, Колекция маршрути за изследователи, кулинарни пътешествия, винени екскурзии, екскурзии за посещение на оперни и балетни спектакли, специални маршрути за игра на бридж, екскурзии за наблюдаване на китове, маршрути с участие на венецианското общество, както и пътуване до Северна Европа.

Вижте всички оферти до края на 2021 в ЕВРОПААЗИЯКАРИБИ, АЛЯСКАТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИЮЖНА АМЕРИКА

Seabourn Cruise Line – Това е моята Яхта!


Компанията е пионер в малките, супер-луксозни кораби с  уникален стил на обслужване от екипаж, удостоен с награди за качество. Seabourn  са круизи за “интересните“ пътешественици, влюбени в пътуването, готови да споделят приключението и забавленията. Почти всички от пътувалите на борда на Seabourn  се връщат отново.

 

Seabourn знае, че туристите не идват само заради „плаването“, а заради атмосферата и чувството за принадлежност към едно общество и усещането за клубна атмосфера.

И за да продължи в същия дух на круизите на Seabourn  всичко, което касае престоя на гостите е включено в цената.

За отличното обслужване допринася фактът, че броят на персонала е равен на броя на пасажерите.

5 круизни кораба съставят флотата на Seabourn,   малки – с капацитет от 450 до 600 места, впечатляващи с неподражаем стил и елегантност.

Какво прави  Seabourn  различни:

 • Малки кораби с клубна атмосфера, където почти всички се познават
 • Интуитивно персонализирано обслужване
 • Балансирани маршрути до всички 7 континента
 • Луксозно обзаведени апартаменти с изглед към океана
 • Първокласни напитки и изискани вина се сервират по всяко време
 • Посрещане с шампанско за Добре Дошли и собствен бар, зарeден според предпочитанията Ви
 • Обслужване без задължителни бакшиши
 • Съвършеният курорт в морето
 • Кухня от световна класа с кулинарното партньорство на Chef Thomas Keller
 • Допълнителни екскурзии и приключения
 • SPA Wellness
 • Уникални маршрути до Аляска и Британска Колумбия, Антарктика и Патагония, Северна Европа, Австралия и Южен Пасифик, Трансатлантик и Амазония

 

ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ – ALL CRUISE

 

ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ

 

Луксозни круизи 1
Луксозни круизи - Топ удобство

Круизите сякаш са създадени, за да бъдат именно луксозни круизи – така изживяването на пътешествието е вече максимално пълноценно. С най-разнородни луксозни круизи имате уникалния шанс в една изключително благоприятна атмосфера да посетите онези дестинации, които винаги са привличали Вашето внимание. Безбрежните океански и морски пространства само чакат да бъдат обходени в приятна компания и страхотен лукс. А какъв по-добър начин за това именно от различните луксозни круизи? Изборът за луксозни круизи е много голям – Вие можете да избирате луксозни круизи с различна продължителност, начална и крайна точка, определен кораб и други подобни важни елементи от програмата на качествените луксозни крузизи. Почти всички луксозни круизи се характеризират с изключително изискана ресторантска и хотелска част на съответния кораб, прекрасни декори и невероятно обслужване. Често при луксозни круизи може да получите предложение за чаша шампанско, без дори да сте го поискали, например – отношението на екипа на кораба към туристите винаги е на ниво. И това е лукс, при това немаловажен, а дори, можем да кажем – с ключово значение за всички успешни и първокачествени луксозни круизи. Луксът не значи само и единствено нещо да е направено с много средства, а да е направено и с вкус, със замах. Луксът е естетика, премереност, нещо, което е изградено чрез определена концепция, чрез някаква идея и с някаква определена насоченост. Защото в противен случай луксът може лесно да се превърне в един кич, в една прекаленост, дори и при някои луксозни круизи – нещо, което със сигурност няма да убегне от погледа на туристите, избрали някой от многото луксозни круизи. На традиционните луксозни круизи ще имате възможността да се потопите в един нов и различен свят, за да може Вашето приключение да се превърне в нещо незабравимо. Повечето луксозни круизи не се характеризират като такива заради определени дестинации, които включват – при добрите луксозни круизи програмата може да е различна. Задължителна част от всички луксозни круизи е само луксът. И този лукс при повечето луксозни круизи се крие, освен във вече споменатите неща, и в дейталите – скъпата и първокачествена козметика в каютите и апартаментите,

Луксозни круизи 2
Луксозни круизи - Обичате да пътувате?

приборите за хранене в ресторанта, добрата кухня, невероятните и комфортни мебели и т.н. – детайли, които биха могли да отговорят на претенциите на всички туристи. Пак повтаряме, луксът при класическите луксозни круизи значи не само да си направил едно нещо с много средства, но и с определен с вкус, с определени естетика. Туристите, които избират луксозни круизи винаги са в състояние да оценят това. Да се върнем на дестинациите. Не можем да наречем едни луксозни круизи качествени само заради определени места, които ще бъдат посетени чрез тях – това е много относително и зависи както от възможностите на компаниите, така и от предпочитанията на туристите. А и вече споменахме, че при всички луксозни круизи критерият е друг – луксът. Във всичките му измерения, разбира се. Едни луксозни круизи ще Ви потопят в безкрайната красота на Средиземноморието, с други луксозни круизи ще можете да се срещнете отблизо с гръцките острови, Карибите или Азия, с трети луксозни круизи дори бихте могли да направите околосветско пътешествието като едновремешните мореплаватели! Ако станете част от някой от предлаганите в своето многообразие луксозни круизи ще се почувствате истински специални и ще имате едно незабравимо пътешествие.

 

 

ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ В ALL CRUISE – ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

 

Луксозни круизи 3
Луксозни круизи - Поръчай сега!

Нашата платформа е първата българска платформа, която Ви дава възможност да търсите и резервирате круизи, включително и луксозни круизи по цял свят на най-добри цени в реално време! Тя е част от родния модерен и иновативен туроператор „Ню Уейв Холидейз”, спецализиран в хотелско настаняване у нас и в чужбина, почивки и пътувания. На нашия сайт, освен да търсите и резервирате мечтаните от Вас луксозни круизи от над 4500 оферти от целия свят и над 15 водещи компании за 24 месеца напред, можете да намерите изключително важна и полезна информация свързана с организацията, плащането и резервирането на круизи, и разбира се – луксозни круизи, разяснение на различни термини в хотелиерството, общи условия за организирането и осъществяването на круизи. Тази информация може допълнително да Ви помогне при избора и организирането на някой от предпочетените от Вас луксозни круизи. За Ваше улеснение и удобство, на сайта ни имаме отделна категория „Лукс”, в която можете периодично да намирате актуална информация за най-различни луксозни круизи, компаниите, които предлагат тези луксозни круизи, най-новите кораби за съответната година и техните маршрути, както и други важни неща. Ако все пак се затрудните при избора си, имате насреща по всяко време невероятните консултанти на allcruise.bg – те ще направят така, че желаните от Вас луксозни круизи да се превърнат по възможно най-бързия начин в реалност. Консултантите ни могат да Ви помогнат с търсенето и резервирането на самолетни билети, както и настаняването в хотел, ако това се наложи. Екипът ни е тук, за да превърне Вашите луксозни круизи в приключение, което никога няма да забравите!

 

 

ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ – ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ

 

Луксозни круизи 4
Луксозни круизи - Почивка до дупка

Отново за Ваше улеснение и удобство при избора Ви на луксозни круизи, нашата платформа поддръжа и постоянно актуализира своята фейсбук страница – проверявайте я периодично, защото често там можете да намерите изключително добри и изгодни оферти за луксозни круизи, както и за всякакви други круизи. Държим да отбележим отново, че сред нашите основни предимства, освен бързината и качеството, с които работим, е и богатият избор от възможности, които Ви предоставяме, за да изберете най-подходящите за Вас луксозни круизи. Избор от: -над 15 от най-реномираните компании в света за всякакви круизи; -над 4500 оферти от целия свят; -организирани и индивидуални пакети за най-различни и интересни круизи; -най-добрите и изгодни оферти – до -50% от каталожните цени; -от краткосрочни до околосветски круизи с възможност за избор за цели 24 месеца напред; Най-различните луксозни круизи ще Ви предоставят и многообразни приятни изживявания, но общото между тях е едно – луксът, на който ще можете да се наслаждавате по време на цялото пътешествие. Ние от allcruise.bg сме тук, за да Ви предоставим именно този лукс и да сбъднем Вашата мечта да станете част от някой от многото предлагани луксозни круизи. Доверете ни се!

 

 

 

ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ
ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ В ALL CRUISE – ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ
ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ – ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ

 


Вижте още

ПРИЕМАМ БИСКВИТКИТЕЗа да Ви представим нещата по-добре, този сайт използва бисквитки. Използвайки тази страница Вие се съгласявате с използването на бисквитки. В публикуваната политика за бисквитките може да прочетете и да научите за използването им. Вижте политиката за